Yes, we gaan weer (voorzichtig) beginnen!

Wat wás de openingsceremonie van ons jubileum op 11 januari 2020 mooi en feestelijk! En wat stónden er een boel toffe activiteiten op het programma! Totdat corona kort na de opening van de mooie tentoonstelling en de spannende escaperoom een berg roet in het eten gooide. Natuurlijk: iedereen had én heeft er last van. Wíj hebben bij al die beperkingen óók nog eens dat altijd mooie LCKV-gevoel moeten missen. Geen stafweekenden, geen kampen en geen vriendenborrels. En om nou te zeggen dat we onze 100e verjaardag echt gevierd hebben…

Goed nieuws!

Hunker jij óók zo naar die geweldige LCKV-gezelligheid? Heb jij zin in wat leuke events? Dan is er goed nieuws! Nu de kampen – onder voorbehoud natuurlijk – doorgaan, zetten we met het jubileum óók een mooie stap. Van al die activiteiten gaan er de komende maanden tóch nog een paar het licht zien. ‘Doorstart’, ‘herstart’…, geef er maar een naam aan. Feit is: we pakken (voorzichtig, dus coronaproof en alléén als het kan én mag) de draad weer een beetje op. Zorg dat je er bij bent!

Wat gaan we doen?

Hou de komende tijd je mail, deze nieuwsbrief, onze socials én de website 100jaar.lckv.nl in de gaten. Daar komen we z.s.m. met data en verdere informatie. Maar dit is vast een blik op wat je van juni tot en met oktober onder andere kunt verwachten:

Een nieuwe kans voor tentoonstelling en escaperoom
De quiz ‘Ken je LCKV’ waarin je al jouw LCKV-kennis kunt toetsen
Een spel voor kinderen in en om het centrum van Leiden
Een gezellige activiteit voor de volwassen (oud-)LCKV-ers
De onthulling van een muurgedicht in de stad
De fietstocht Tour de LCKV maar dan in aangepaste vorm als een fietsweekend in het najaar
De verkoop van heel veel leuke LCKV-jubileumitems

En er is nog meer… Meer informatie volgt snel!

Het festival

Tenslotte nog even iets over datgene waar iedereen zich echt heel erg op verheugde:
het LCKV-festival dat in september vorig jaar een hoogtepunt had moeten worden.
Als het aan ons ligt, gaat dat er écht komen.
We weten alleen nog niet wanneer.
Dit jaar in elk geval niet; volgend jaar misschien.
En anders in 2025, als we onze 105-verjaardag vieren.
Want wat in het vat zit…

Kortom

Check de komende tijd regelmatig je mail, kijk op de site en op onze socials.
Samen gaan we er een geweldige én supergezellige LCKV-zomer van maken.