Viering jubileumjaar uitgesteld naar 2021

Tot ons verdriet moeten wij mededelen dat de viering van het 100-jarig jubileum van LCKV Jeugdvakanties wordt uitgesteld naar 2021.

Wij hebben deze beslissing genomen om meerdere redenen. Ten eerste is door het bestuur van LCKV Jeugdvakanties naar aanleiding van de persconferentie van 21 april besloten dat het kampseizoen dit jaar niet doorgaat. Wij vinden dat wij geen volwaardig jubileumjaar kunnen vieren zonder een kampseizoen. Daarnaast zijn de geplande activiteiten in maart, april en mei niet doorgegaan en is er nog teveel onzekerheid over het festival in september en de andere activiteiten in het najaar. Wij zien geen andere optie dan het jubileumjaar uit te stellen naar 2021.

LCKV Jeugdvakanties is een prachtige vereniging waar wij ons allemaal verbonden mee voelen. De vereniging en iedereen die daarbij betrokken is verdient een volwaardig en feestelijk 100-jarig jubileum. Met heel veel mensen zijn wij al lange tijd bezig om dit jaar zo mooi mogelijk te maken. Het is ontzettend verdrietig dat we daar dit jaar geen uitvoering aan kunnen geven, maar we geloven ook dat we dit volgend jaar dubbel en dwars kunnen en gaan inhalen. Op een later moment beslissen wij over wanneer de herstart in 2021 exact zal plaatsvinden.

We hopen op jullie begrip voor dit besluit en dat jullie dit feest volgend jaar opnieuw met ons willen vieren. We willen jullie bedanken voor de betrokkenheid tot nu toe en de lieve woorden die wij de afgelopen weken hebben mogen ontvangen.

Liefs,
De Jubileumcommissie